İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu

İNAN SAYGILI - OKUL MÜDÜRÜ

K.Maraş’ın Afşin ilçesinde doğdu.

Lisans eğitimini Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamladı.Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans yaptı. 1991 yılında Gaziantep’te öğretmenliğe başladı. 1993 yılında İstanbul’a atandı. 2005 yılında Müdür Yardımcısı, 2008 yılında Müdür Baş Yardımcısı, 2009-2014 yılları arasında Küçükçekmece ilçesinde Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu müdürü olarak görev yaptıktan sonra, 23.09.2014 tarihinde Halkalı Doğa İlkokulu´na müdür olarak atandı. 01.08.2023 Tarihi İtibariyle Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu’nda okul müdürü olarak göreve başladı.

Meslek yaşamında birçok seminere katıldı. Teşekkür Belgesi,Başarı Belgesi,Üstün Başarı Belgesi, Takdir Belgesi, Aylıkla Ödüllendirme, Ödül,Terfi Ödülü vb. birçok ödül aldı.